Adrian Mutu, file din poveste


Dear diary... Căcat!
(Adrian Mutu)
Sursă imagine: footballiscominghome.net. Referinţe suplimentare aici.

2 comments:

Anonim 31 ianuarie 2010, 11:52  

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj


Debitatorul 31 ianuarie 2010, 12:34  

Am fi fericiti sa te ajtutam, dar cred ca am intra intr-un conflict de interese. Noi vrem sa lansam un nou proiect, www.SpuneNuSiturilorDeCacat.ro care incearca sa sensibilizeze publicul larg asupra pericolelor la care este supus atunci cand se alatura unor campanii de rahat care au ca scop final doar sa cheltuiasca niste bani.
Daca vom reusi prin actiunea noastra sa ajutam macar un site sa scape de banerurile de rahat cu tot felul de campanii gen "Carne de porc la micul dejun doar miercurea", consideram ca ne-am facut datoria in a lasa urmasilor nostri un online mai bun si mai curat.
In concluzie, ne vedem nevoiti sa refuzam politicos oferta ta si sa te lasam cu traditionalul mesaj romanesc de adio "Mars d-aicea, 'rati ai drecu de bagabonti".


Trimiteți un comentariu