Fără haine


Ti fac io pi tini
(Elena Udrea)
Sursă imagine. Referinţe suplimentare aici.

10 comments:

Nashu_mare 28 iulie 2009, 21:04  

De fapt, dupa ce a spus ce scrie in titlul articolului pentru referinte suplimentare, Tolontan a revenit (inainte sa intre in direct cu UDrea) zicand ca tonul nu a fost amenintator si ca are totusi ceva dubii ca expresia ei a fost exact "ma ocup informativ". Daca nu as fi vazut ieri emisiunea (nu eram acasa si era televizorul deschis), poate as fi crezut ce scrie in EVZ.


inbalarii 28 iulie 2009, 21:49  

@Nashu_mare: nu erau 10 erau 5, şi nu i s-au dat ci i s-au luat, nu? :)) Pe de altă parte, te ştiu fan Udrea, deci nu te cred :P


Nashu_mare 28 iulie 2009, 22:17  

Mah, nu sustin chestii false. Ce e in articolul ala m-a lasat masca. De fapt e adevarat, doar incomplet prin faptul ca acuzele au fost ulterior retrase de catre acuzator. Cred ca Tolontan inca nu stie ce zice de fapt.


inbalarii 28 iulie 2009, 22:26  

Glumeam, bre. Nuş, io am văzut secvenţa înregistrată, când a intrat Udrea în direct cu el, şi senzaţia mea a fost că Udrea a admis că într-adevăr i-a zis alea. Şi acu, fie vorba între noi, crezi că contează că i-a zis "că îl face informativ" sau că "se va interesa să vadă ce interese are domnul Tolontan în această poveste"? Este fix acelaşi lucru. Udrea nu e obişnuită să fie luată la şuturi, e obişnuită să fie pupată în cur de toţi. Şi s-ar putea să şi-o fure urât acu. Să vedem...


Nashu_mare 28 iulie 2009, 22:34  

De fapt mai interesant a fost reactia lui Tolontan cand aia din studio l-au intrebat ceva de gen "si chiar v-a amenintat doamna Udrea?" iar el a scaldat-o ca de fapt a zis ca "o sa se informeze ea despre el". Tot aia din studio i-au stras atentia ca e totusi diferenta si ca expresia "a se ocupa informativ" aduce aminte de timpuri apuse.

Anyway, se pare ca Geoana nu se prea pricepe la pescuit dar sigur ii place conacul lui Vantu din delta. :D

PS: Inteleg ca nu ii place sau nu e obisnuita sa fie luata la suturi. Nici eu nu sunt dar asta nu e un lucru rau.


inbalarii 28 iulie 2009, 22:37  

Poate nu m-am exprimat bine. Să zicem aşa: e obişnuită să fie pupată în cur de toţi. Realitatea o să fie cu atât mai dură pentru ea.


Nashu_mare 28 iulie 2009, 22:40  

Poate ai dreptate. Doar ca e irelevant.

Oricum, mie mi-a placut cand i-a ironizat pe parlamentarii care nu se pricep la tehnica moderna (adica sa se uite pe internet la cateva acte). N-are dreptate?


inbalarii 28 iulie 2009, 22:41  

N-am urmărit discuţiile din parlament...


Nashu_mare 28 iulie 2009, 22:44  

Hmm, ai ratat interpretarea gen AC-DC sau Minculescu cand era tanar. :D


Anonim 7 septembrie 2009, 12:25  

Bun corp...de p*** sa il rupi..


Trimiteți un comentariu