Welcome to Romania


WELCOME TO ROMANIA We know shit.
Referinţe suplimentare aici.

12 comments:

Debitatorul 30 iunie 2009, 20:26  

More like "We know JACK shit"


Nashu_mare 5 iulie 2009, 19:33  

Stii ca de fapt, o data ce PNL a sesizat DNA si DNA-ul s-a si apucat de treaba, comisia astora e doar o vrajeala de dat la TV, nu?


inbalarii 5 iulie 2009, 19:42  

@Nashu_mare: ştii că odată ce DNA s-a apucat să investigheze toată treaba asta, cazul e ca şi îngropat, nu?


Nashu_mare 5 iulie 2009, 19:49  

Iti dai seama ca cineva (probabil din PDL) o vrea jos, ca altfel nu iesea la suprafata stirea tocmai la Tolontan, nu?

Orisicum, ingropata, neingropata, legea e de partea DNA-ului aici. Si PNL a facut totul posibil. De fapt a mai facut totul posibil si pentru Nastase acum cateva saptamani. Din nou.


inbalarii 5 iulie 2009, 20:24  

Nu, n-o vrea nimeni din PDL dată jos, a fost cineva din minister cu gura mare, de s-a ajuns aci. Banii care s-au dat pentru eveniment de la minister, şi care de fapt au fost plătiţi de Media Pro Pictures, au fost deturnaţi. Bănuiala mea, în campania EBEI (aia de ai votat-o cu spor şi drag). De aia nu e încă zburată, de aia nu s-a făcut lumină, pentru că totul pute extrem de urât. De aia nici PDL n-a decapitat-o încă, pentru că se ajunge la fata lui Dumnezeu, şi cine vrea să-l supere pe Dumnezeu, n'aşa? Politica pulii... Acu înţelegi de ce DNA n-o să facă nimic? Pentru că DNA nu face decât ce vrea Dumnezeu.


Nashu_mare 5 iulie 2009, 20:29  

Adica crezi ca o data cu schimbarea ministrului nu se schimba si destui directori de prin ministere? Nimeni nu da din casa asa ceva "din greseala".

A fost un pont. Cei de la Catavencu sustin ca ei l-au primit inainte dar tinand seama ca AC e saptamanal...


inbalarii 5 iulie 2009, 20:40  

Dude, dacă cineva din PDL o vroia rasă, era deja rasă. În schimb s-au făcut că plouă, s-au făcut de kkt în comisia senatorială cu tot felul de tactici puerile (vezi Boureanu), deci e clar că nu de la ei a plecat asta. Pe zi ce trece, şi Ridzi nu e demisă, popularitatea lor scade, deci e ilogic. Trag de ea pentru că se ajunge la EBA.


Nashu_mare 5 iulie 2009, 20:45  

Asta ar fi valabil daca ar fi intelegere deplina in randul lor. In practica sunt mai multe factiuni. Gandeste-te doar ca e un partid rezultat din fuziunea altor doua. Si macar de ar fi doar doua factiuni. :D


inbalarii 5 iulie 2009, 23:15  

Având în vedere că iţele duc spre EBA, dacă făcea asta cineva din PDL, era deja crucificat de Băse în piaţa publică, tavălit prin catran şi tras pe roată. Ceea ce nu s-a întâmplat (încă).


Nashu_mare 5 iulie 2009, 23:40  

Daca Base o da jos pe Ritzi acum, iese presedinte din primul tur.

Pe de alta parte, nu e neaparat problema legalitatii aici ci a cheltuielii banului public in timp de criza financiara (vezi si observatiile lui Tolontan din timpul audierilor). Comisia are dreptul moral sa ceara actele, dar oare are si dreptul legal?


niznaiul 16 iulie 2009, 23:40  

Nu puneți botul la ce zice Andon, greu de găsit un om mai alunecos. Și lăsați teoriile conspiraționiste cu Băse și DNA-ul, lucrurile sunt mai simple de atât. Să-i dăm cuvântul lui Tolontan, că a lui a fost în primul rând investigația:

„Revin la ideea prejudecăţilor. Nu vizăm pe nimeni. Dar da, am primit multe piste care mergeau către EBA. Numai că ştii cum se întîmplă? Sîntem un grup de jurnalişti care au săpat ca-n filmele cu evadaţi şi, cînd s-au trezit la suprafaţă, au văzut că ajunseseră în curtea lui Vîntu şi a lui Voiculescu, nu în cea a lui Băsescu.”

http://catavencu.ro/tolontan_ridzi_este_incompetenta_pentru_asta_nu_exista_recurs-8891.html


inbalarii 18 iulie 2009, 13:03  

@niznaiul: nu's fanul lui Andon, care toarnă'n cur bedon (n-am găsit altă rimă). Da' am depăşit faza cu Băse imaculat, în mantie de Zuperman, care se bate cu bandiţii :)


Trimiteți un comentariu