O săptămână, pas de voie

În săptămâna 20 - 26 octombrie posturile se vor mai rări, semnificativ cred, pentru că o să am casa întoarsă cu fundu'n sus (sunt prea finuţ să spun "cu curu'n sus", da?): îmi pun termopane peste tot, inclusiv balcon. Dacă o să fie o experienţă demnă de povestit, se va concretiza într-un "Hassan destroy!  - Mic ghid de pus termopane" pe blogul amicului bukakke, ca urmare a celuilalt ghid de mare căutare şi angajament de pe internet :))

Vă puteţi omorî plictiseala în timpul ăsta accesând cu încredere linkurile din secţiunea "Ce mai citesc", să vă râdeţi (ocazie cu care anunţ că am adăugat şi NickScipio Picture of the day şi Wulffmorgenthaler). Pentru "old fashioned blogs", puteţi arunca un ochi în secţiunea de Supporters, you might like some of them.

Pic totally related:

5 comments:

bukakke 19 octombrie 2008, 18:02  

Damn it! Şi la mine o să fie cam la fel. La mine vin electricienii, urmaţi de zidari, fierar-betonişti, gletari, zugrari şi şpăgari.

Mi-a murit instalaţia electrică subit şi aproape definitiv.


inbalarii 19 octombrie 2008, 18:34  

Scrie un howto pe tema asta, că şi io am instalaţia eletrică tot aluminiu îngropat în zidărie, nu e pe ţeavă. A pleznit, m-am scos :)


mctoto 20 octombrie 2008, 12:49  

Va arat eu cum se repara instalatia pe alumniu.

Hai bre acu dupa ce am pus eu parchet, te apuci tu de demolat.


Anonim 20 octombrie 2008, 14:06  

stai liniştit îl citim pe Ciutacu


inbalarii 20 octombrie 2008, 14:07  

@mctoto: ia lasă gura şi hai încoa' să cari saci de ceresit, că face bine la discopatii :P


Trimiteți un comentariu